Торт " Чорний ліс"

12.03.2015 22:09

Сьогодні хочу поділитись дуже смачним та простим рецептом торта. Вдома всі просто не могли стримати задоволення)))

Всім смачного))) Смак цього торта не залишить вас байдужими!

ІНГРІДІЄНТИ:

Для бісквіта:

Яйця - 5 шт.

Борошно - 1 скл.

Цукор - 1 скл.

Какао - 1 ст. л.

Порошок до печива - 1 п.

Для крему:

Вершки 35% - 700мл

Цукрова пудра - 70 г

Просочення:

Вишня у власному соці - 250 г

Коньяк - 50 мл

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Залити вишню коньяком на 2 години.

2. Приготувати класичний бісквіт. Відділяємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з половиною цукру. Потім збиваємо білки і поступово додаємо другу половину цукру. Змішуємо білки з жовтками, але не збиваємо. Борошно, порошок до печива і какао змішуємо і додаємо до рідкої маси помішуючи до однорідності.

3. Випікати 20 хв на змащеній формі та на пергаменті при 200С, 20 хв.

4. Коли бісквіт охолоне, позрізати на 3 коржі та просочити кожен корж коньяком та вишневим соком.

5. Збити вершки з цукровою пудрою в крем

6. На нижній корж викладаємо вишні та частину крему, на середній - лише крем і все накриваємо 3-ім коржем. Зверху і збоку змащуємо кремом.

7. По бажанню прикрашаємо вишнями.