Торт " Чорний ліс"
Сьогодні хочу поділитись дуже смачним та простим рецептом торта. Вдома всі просто не могли стримати задоволення)))
Всім смачного))) Смак цього торта не залишить вас байдужими!
ІНГРІДІЄНТИ:
Для бісквіта:
Яйця - 5 шт.
Борошно - 1 скл.
Цукор - 1 скл.
Какао - 1 ст. л.
Порошок до печива - 1 п.
Для крему:
Вершки 35% - 700мл
Цукрова пудра - 70 г
Просочення:
Вишня у власному соці - 250 г
Коньяк - 50 мл
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Залити вишню коньяком на 2 години.
2. Приготувати класичний бісквіт. Відділяємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з половиною цукру. Потім збиваємо білки і поступово додаємо другу половину цукру. Змішуємо білки з жовтками, але не збиваємо. Борошно, порошок до печива і какао змішуємо і додаємо до рідкої маси помішуючи до однорідності.
3. Випікати 20 хв на змащеній формі та на пергаменті при 200С, 20 хв.
4. Коли бісквіт охолоне, позрізати на 3 коржі та просочити кожен корж коньяком та вишневим соком.
5. Збити вершки з цукровою пудрою в крем
6. На нижній корж викладаємо вишні та частину крему, на середній - лише крем і все накриваємо 3-ім коржем. Зверху і збоку змащуємо кремом.
7. По бажанню прикрашаємо вишнями.